DieHard Wolfers Forum Index DieHard Wolfers
A Wolfenstein 3d Fan Community


  Hosted by: MCS & Areyep.com - Designed by: BrotherTank

Original Yahoo Forum - Die Hard Archives

AReyeP HomepageAreyep Homepage DieHard Wolfenstein BunkerDieHard Wolfenstein Bunker Log inLog in RegisterRegister Banlist FAQFAQ Search ForumsSearch

  Username:    Password:      Remember me       

[Code] Taking screenshots inside Wolf
Page 2 of 2 Goto page Previous  1, 2
DieHard Wolfers Forum Index -> Code Tutorials View Previous TopicRefresh this PageAdd Topic to your Browser FavoritesSearch ForumsPrint this TopicE-mail TopicGoto Page BottomView Next Topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Ripper
Code Master - Developer
Code Master - Developer


Joined: 15 Mar 2003
Last Visit: 30 Sep 2008

Topics: 21
Posts: 527
Location: Germany
blank.gif

PostPosted: Thu May 26, 2005 4:52 am
   Subject: Re: [Code] Taking screenshots inside Wolf
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Adam Biser wrote:
I did some testing and found out that this is happening because the file is being created in TEXT mode instead of BINARY mode and therefore every 0x0A that is written becomes 0x0D, 0x0A.

OH NO!! You're great, Adam! Good work! Thanks!
How could I forget about binary vs text files Embarassed

I updated the tutorial Mr Green
Adam Biser
Utility Developer
Utility Developer


Joined: 06 Jun 2003
Last Visit: 13 Jun 2018

Topics: 46
Posts: 2313
Location: USA
usa.gif

PostPosted: Thu May 26, 2005 6:11 am
   Subject: Re: [Code] Taking screenshots inside Wolf
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Nice that C adds that little "feature" for you behind the scenes. Funny thing is that in a clean project, it worked perfect.. hmm, either that or I didn't have any 0x0A colors on the screen... always possible I suppose.

Glad I could help. Once I found out what was going on using one of your test loops, I dug around the internet awhile, and then when I saw Chris' post it sunk in.

_________________
Orb of Dilaaria now has a Facebook page
Star Wars: Bloodlines now has a Facebook page
Guest




Last Visit:





PostPosted: Sun Mar 05, 2006 5:44 pm
   Subject: Re: [Code] Taking screenshots inside Wolf
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

sorry for BUMP here Embarassed I never check this code since Ripper add new code for screenshots, so I tested the code and work prefectly..... Thank Ripper for bring new code into wolfernstein community.. Before I insert new code into my project, Been having alot of problem to try get image out of the game in dos shell, VDM sound dos mode, not this time... Mr Green Ripper, you awarded for credt. Cheesy Grin
Executor
DieHard Officer
DieHard Officer


Joined: 28 Mar 2003
Last Visit: 28 Dec 2017

Topics: 53
Posts: 707

usa.gif

PostPosted: Wed Mar 08, 2006 8:12 am
   Subject: Re: [Code] Taking screenshots inside Wolf
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

This tutorial doesn't work with the WOLF4GW code.

_________________
My Wolf3D mods on ModDB
Chris
DieHard Wolfer
DieHard Wolfer


Joined: 11 Mar 2003
Last Visit: 14 Jun 2018

Topics: 55
Posts: 2132
Location: Canada
blank.gif

PostPosted: Wed Mar 08, 2006 1:57 pm
   Subject: Re: [Code] Taking screenshots inside Wolf
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Bottom of Posts

Executor wrote:
This tutorial doesn't work with the WOLF4GW code.

It's already in WOLF4GW. Just use the patch source/exe and press Tab-P in debugmode.
Display posts from previous:   
Post new topicReply to topic Time synchronized with the forum server time
DieHard Wolfers Forum Index -> Code Tutorials View Previous TopicRefresh this PageAdd Topic to your Browser FavoritesSearch ForumsPrint this TopicE-mail TopicGoto Page TopView Next Topic
Page 2 of 2 Goto page Previous  1, 2
Jump to:  

Related topics
 Topics   Replies   Views   Last Post 
No new posts [Code] Blood Splatz Tutorial - Blood Splatters
Author: Dugtrio17
45 12728 Tue Mar 11, 2008 12:02 am
AlumiuN View latest post
No new posts [Code] Display Different Ammo Types on Statusbar-BrotherTank
Author: BrotherTank
1 2622 Fri Feb 11, 2005 9:18 pm
Zombie_Plan View latest post
No new posts [Code] Adding a Frames per Second Counter - Darkone
Author: BrotherTank
0 1909 Sat Mar 13, 2004 2:07 pm
BrotherTank View latest post
No new posts [Code] Changing an Enemies Attack Strength - BrotherTank
Author: BrotherTank
0 2218 Tue Jan 27, 2004 10:29 am
BrotherTank View latest post
No new posts [Code] Changing Weapons -CheckWeaponChange- BrotherTank
Author: BrotherTank
2 2976 Sun Oct 26, 2003 1:21 am
Guest View latest post
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
   You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Copyright ©2003-2008 DieHard Wolfers
A Modified subBunker Theme by BrotherTank
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group