DieHard Wolfers Forum Index DieHard Wolfers
A Wolfenstein 3d Fan Community


  Hosted by: MCS & Areyep.com - Designed by: BrotherTank

Original Yahoo Forum - Die Hard Archives

AReyeP HomepageAreyep Homepage DieHard Wolfenstein BunkerDieHard Wolfenstein Bunker Log inLog in RegisterRegister Banlist FAQFAQ Search ForumsSearch

  Username:    Password:      Remember me       

Problems with FloEdit II... (Please help!)
Page 1 of 1
DieHard Wolfers Forum Index -> Beta Breakers View Previous TopicRefresh this PageAdd Topic to your Browser FavoritesSearch ForumsPrint this TopicE-mail TopicGoto Page BottomView Next Topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Metal Overlord
DieHard Officer
DieHard Officer


Joined: 08 Aug 2004
Last Visit: 05 Aug 2013

Topics: 33
Posts: 641
Location: Sweden
sweden.gif

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 9:20 am
   Subject: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Next PostGoto Bottom of Posts

I don't know if this is the right place to post this but,
I installed FloEdit II on my computer before, but I had to remove it.
It seemed like it kept editing the config.sys or something and the comp started acting weird, and I had to remove it.
Does anyone know what the problem was? Why didn't it run properly on my comp?
(The comp is a Win98)
I hope that I can solve the problem so that I can run FloEdit again, I miss it Crying or Very sad .

_________________
TGOEL 1.5 still in progress as of July 19th 2011. It'll actually be good this time, promise!

Adam Biser
Utility Developer
Utility Developer


Joined: 06 Jun 2003
Last Visit: 12 Dec 2017

Topics: 46
Posts: 2291
Location: USA
usa.gif

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 1:11 pm
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Well, I can't offer a solution, but I can let you know that you're not alone.
Several people have problems with FE2. I've heard that FE (1) is more stable, but it has been awhile since I've ran either program.

If you can't get FE2 to run on your system, you might try ChaosEdit or WDC.

_________________
Orb of Dilaaria now has a Facebook page
Star Wars: Bloodlines now has a Facebook page
Metal Overlord
DieHard Officer
DieHard Officer


Joined: 08 Aug 2004
Last Visit: 05 Aug 2013

Topics: 33
Posts: 641
Location: Sweden
sweden.gif

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 9:21 am
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Adam Biser wrote:
Well, I can't offer a solution, but I can let you know that you're not alone.
Several people have problems with FE2. I've heard that FE (1) is more stable, but it has been awhile since I've ran either program.

If you can't get FE2 to run on your system, you might try ChaosEdit or WDC.

I've tried both ChaosEdit and WDC.
ChaosEdit doesn't seem to have proper support for Spear and WDC, well, I don't really understand how it works, and it keeps freezing when I edit.
Do you know where I can find an earlier version?

_________________
TGOEL 1.5 still in progress as of July 19th 2011. It'll actually be good this time, promise!

Adam Biser
Utility Developer
Utility Developer


Joined: 06 Jun 2003
Last Visit: 12 Dec 2017

Topics: 46
Posts: 2291
Location: USA
usa.gif

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 9:25 am
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Metal Overlord wrote:
... and WDC, well, I don't really understand how it works, and it keeps freezing when I edit.
Do you know where I can find an earlier version?

Hmm, try the latest version (v1.9.241)... it's the most stable, I'd say. Just set up the base data and output folder and you should be good to go.
If it still locks up, PM me and explain what you're doing when it freezes so I can try to fix it.

_________________
Orb of Dilaaria now has a Facebook page
Star Wars: Bloodlines now has a Facebook page
Metal Overlord
DieHard Officer
DieHard Officer


Joined: 08 Aug 2004
Last Visit: 05 Aug 2013

Topics: 33
Posts: 641
Location: Sweden
sweden.gif

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:05 am
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Adam Biser wrote:
Metal Overlord wrote:
... and WDC, well, I don't really understand how it works, and it keeps freezing when I edit.
Do you know where I can find an earlier version?

Hmm, try the latest version (v1.9.241)... it's the most stable, I'd say. Just set up the base data and output folder and you should be good to go.
If it still locks up, PM me and explain what you're doing when it freezes so I can try to fix it.

I meant an earlier version of FloEdit.
I've got the newest version of WDC, and it freezes when I listen to the music in it.
So, do you know where I can find an earlier version of FloEdit?

_________________
TGOEL 1.5 still in progress as of July 19th 2011. It'll actually be good this time, promise!

Haasboy
DieHard Officer
DieHard Officer


Joined: 23 Jul 2003
Last Visit: 04 Dec 2017

Topics: 58
Posts: 581
Location: South Africa, Johannesburg
southafrica.gif

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:14 am
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

The earlier version is not available any more, but I think if you e-mail Flo I'll think he'll give it to you

_________________
Haasboy Engine - Currently under construction (To be used with future mods - F.A.D.E.D. - Mansion X - Rising Evil Series)
Metal Overlord
DieHard Officer
DieHard Officer


Joined: 08 Aug 2004
Last Visit: 05 Aug 2013

Topics: 33
Posts: 641
Location: Sweden
sweden.gif

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:20 am
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Haasboy wrote:
The earlier version is not available any more, but I think if you e-mail Flo I'll think he'll give it to you

Okay, do you know his e-mail adress?

_________________
TGOEL 1.5 still in progress as of July 19th 2011. It'll actually be good this time, promise!

Haasboy
DieHard Officer
DieHard Officer


Joined: 23 Jul 2003
Last Visit: 04 Dec 2017

Topics: 58
Posts: 581
Location: South Africa, Johannesburg
southafrica.gif

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 10:28 am
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

No, but I think you can find it on his site http://www.wolfnode.de

_________________
Haasboy Engine - Currently under construction (To be used with future mods - F.A.D.E.D. - Mansion X - Rising Evil Series)
The_EgAt
Don't Hurt Me
Don't Hurt Me


Joined: 15 Jun 2004
Last Visit: 06 Apr 2016

Topics: 1
Posts: 50
Location: Iceland
iceland.gif

PostPosted: Tue Aug 31, 2004 4:58 pm
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

I e-mailed him once asking for FE 1.1 and he said he didn't have it.

_________________
Atli Axfj÷r­ Fri­geirsson (my name)
Please correct me if I'm wrong!
Ripper
Code Master - Developer
Code Master - Developer


Joined: 15 Mar 2003
Last Visit: 30 Sep 2008

Topics: 21
Posts: 527
Location: Germany
blank.gif

PostPosted: Thu Sep 02, 2004 4:18 pm
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

I know, I should be hanged for this one, but I uploaded FE 1.1 onto our homepage... Mr Green
You can find it here: http://www.chaos-software.de.vu/FE_11.EXE
Andi_CS
Can I Play Daddy
Can I Play Daddy


Joined: 18 May 2004
Last Visit: 17 Aug 2005

Topics: None
Posts: 40

blank.gif

PostPosted: Sat Jan 01, 2005 3:02 pm
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Ripper wrote:
I know, I should be hanged for this one, but I uploaded FE 1.1 onto our homepage... Mr Green
You can find it here: http://www.chaos-software.de.vu/FE_11.EXE


die allied schweinehund ! Mr Green
Codetech84
Code Master
Code Master


Joined: 12 Mar 2003
Last Visit: 15 Oct 2017

Topics: 22
Posts: 1281
Location: Rauma - Finland
finland.gif

PostPosted: Wed Mar 02, 2005 12:54 pm
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Adam Biser wrote:
Metal Overlord wrote:
... and WDC, well, I don't really understand how it works, and it keeps freezing when I edit.
Do you know where I can find an earlier version?

Hmm, try the latest version (v1.9.241)... it's the most stable, I'd say. Just set up the base data and output folder and you should be good to go.
If it still locks up, PM me and explain what you're doing when it freezes so I can try to fix it.


By the way, why can't you use same folder as output and input?

Can't you just read all the file contents into memory and then close the files, so they can be overwritten. Or use read and write option. Makes no sense to leave them open, on my opinion. I'm just wondering Think

_________________
Click here to visit KFH Games website!
*UPDATED* Spear of Destiny Reloaded
KFH Games on Facebook
Adam Biser
Utility Developer
Utility Developer


Joined: 06 Jun 2003
Last Visit: 12 Dec 2017

Topics: 46
Posts: 2291
Location: USA
usa.gif

PostPosted: Wed Mar 02, 2005 1:34 pm
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

@Codetech84; If WDC messes up, I can update it, then you just re-compile and everything *should* be corrected in your output folder. If I was always overwriting your data files 9and backing them up, then there would be the change that you'd lose everything due to file corruption and you would have the ability to recompile your files after you just changed 1000 VSWAP images. You'd have to go through and replace all the graphics again.

EDIT: Corrected some typos.

_________________
Orb of Dilaaria now has a Facebook page
Star Wars: Bloodlines now has a Facebook page
Codetech84
Code Master
Code Master


Joined: 12 Mar 2003
Last Visit: 15 Oct 2017

Topics: 22
Posts: 1281
Location: Rauma - Finland
finland.gif

PostPosted: Wed May 17, 2006 11:24 pm
   Subject: Re: Problems with FloEdit II... (Please help!)
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Bottom of Posts

@Adam: Yes that could be the main advantage of it.

_________________
Click here to visit KFH Games website!
*UPDATED* Spear of Destiny Reloaded
KFH Games on Facebook
Display posts from previous:   
Post new topicReply to topic Time synchronized with the forum server time
DieHard Wolfers Forum Index -> Beta Breakers View Previous TopicRefresh this PageAdd Topic to your Browser FavoritesSearch ForumsPrint this TopicE-mail TopicGoto Page TopView Next Topic
Page 1 of 1
Jump to:  

Related topics
 Topics   Replies   Views   Last Post 
No new posts [Tutorial] Installing Floedit for Windows 8.1
Author: Ipank7000
5 1768 Sat Jan 31, 2015 4:17 pm
Ipank7000 View latest post
No new posts ChaosEdit: Second beta phase started!
Author: Ripper
151 25851 Sun Apr 24, 2005 4:42 am
Zombie_Plan View latest post
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
   You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Copyright ©2003-2008 DieHard Wolfers
A Modified subBunker Theme by BrotherTank
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group