DieHard Wolfers Forum Index DieHard Wolfers
A Wolfenstein 3d Fan Community


  Hosted by: MCS & Areyep.com - Designed by: BrotherTank

Original Yahoo Forum - Die Hard Archives

AReyeP HomepageAreyep Homepage DieHard Wolfenstein BunkerDieHard Wolfenstein Bunker Log inLog in RegisterRegister Banlist FAQFAQ Search ForumsSearch

  Username:    Password:      Remember me       

Level help!
Page 1 of 1
DieHard Wolfers Forum Index -> Mapping Mania View Previous TopicRefresh this PageAdd Topic to your Browser FavoritesSearch ForumsPrint this TopicE-mail TopicGoto Page BottomView Next Topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Guest




Last Visit:





PostPosted: Thu Mar 20, 2003 7:04 pm
   Subject: Level help!
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Im making a level with floedit and i was wondering why it wasnt working(my level in the game) so i asked rs for some help and he didtn no so i tot i should come here. Does any1 use floedit and if u do how do i play my level.
Ripper
Code Master - Developer
Code Master - Developer


Joined: 15 Mar 2003
Last Visit: 30 Sep 2008

Topics: 21
Posts: 527
Location: Germany
blank.gif

PostPosted: Fri Mar 21, 2003 1:07 am
   Subject: Re: Level help!
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

What do you mean by "isn't working"? Do you get an error message? Or does the original level appear instead of your modified?
If you reopen the map with FloEdit, do you get your version of that map?
If you don't, you probably didn't save the map properly. Perhaps write protection?
I could list an endless number of questions here, you've got to be a little bit more exactly Wink
Guest




Last Visit:





PostPosted: Fri Mar 21, 2003 2:42 am
   Subject: Re: Level help!
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

You could use user define instead auto detection.

For Example your wolf3d had BJ3 files, type 3 letters in USER Defines and input 20 or 60 in level. (depends on how many level will have, But almost of all TCs and Addons have 20- OR 60- Levels) if you make 25 levels, then tell floedit it's 60, Because of Vsmap is 60 unless you planning to make more than 60. That's one of addon what I have is 120 levels, but I forget name of ths person was created this 120-level. (I think it was AReyeP or MCS did this)

make sure your directory (where your work is in your directory) is selected before hit the open.

Notice That above is not 100% guaranteed, I did it on floedit.
Guest




Last Visit:





PostPosted: Fri Mar 21, 2003 6:00 am
   Subject: Got it
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

thanx anyway guys but i figured it out. floedit had 2 objects for enter level.
the one i wasnt using was the real one.
Zach
DieHard Guard
DieHard Guard


Joined: 11 Mar 2003
Last Visit: 12 Dec 2015

Topics: 30
Posts: 258

blank.gif

PostPosted: Fri Mar 21, 2003 7:14 am
   Subject: Re: Level help!
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

What does this have to do with the code anyways... Confused
Guest




Last Visit:





PostPosted: Fri Mar 21, 2003 7:35 am
   Subject: Zach
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

i dont know Zach but i didnt know where else to put it.
Zach
DieHard Guard
DieHard Guard


Joined: 11 Mar 2003
Last Visit: 12 Dec 2015

Topics: 30
Posts: 258

blank.gif

PostPosted: Fri Mar 21, 2003 2:37 pm
   Subject: Re: Level help!
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

I was thinking General. It doesn't really matter that much though...
Executor
DieHard Officer
DieHard Officer


Joined: 28 Mar 2003
Last Visit: 10 Dec 2017

Topics: 53
Posts: 709

usa.gif

PostPosted: Fri Mar 28, 2003 12:34 pm
   Subject: Re: Level help!
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

1E1 wrote:
Im making a level with floedit and i was wondering why it wasnt working(my level in the game) so i asked rs for some help and he didtn no so i tot i should come here. Does any1 use floedit and if u do how do i play my level.


Did you forget to put in a start position?
Guest




Last Visit:





PostPosted: Fri Mar 28, 2003 3:17 pm
   Subject: No exe
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Bottom of Posts

No Exe i wasnt using the right one i was using the one that had an error but now i got it.
Display posts from previous:   
Post new topicReply to topic Time synchronized with the forum server time
DieHard Wolfers Forum Index -> Mapping Mania View Previous TopicRefresh this PageAdd Topic to your Browser FavoritesSearch ForumsPrint this TopicE-mail TopicGoto Page TopView Next Topic
Page 1 of 1
Jump to:  

Related topics
 Topics   Replies   Views   Last Post 
No new posts TGOEL Wants you, to help with mapping!
Author: Metal Overlord
10 2089 Tue Jan 18, 2005 7:37 am
Metal Overlord View latest post
No new posts mapping help for Die Hard Wolfer's TC needed
Author: Ringman
16 3158 Sun Aug 01, 2004 6:53 pm
Ringman View latest post
No new posts n00b needs help!
Author: Guest
7 142 Thu Sep 25, 2003 1:51 am
Chris View latest post
No new posts Mapping help
Author: wolf3dbreaker
1 1045 Thu Jul 24, 2003 10:53 am
Adhesive_Boy View latest post
No new posts Important Aspects of Level Design...
Author: Guest
13 360 Sun Apr 13, 2003 4:09 am
Guest View latest post
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
   You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Copyright ©2003-2008 DieHard Wolfers
A Modified subBunker Theme by BrotherTank
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group