DieHard Wolfers Forum Index DieHard Wolfers
A Wolfenstein 3d Fan Community


  Hosted by: MCS & Areyep.com - Designed by: BrotherTank

Original Yahoo Forum - Die Hard Archives

AReyeP HomepageAreyep Homepage DieHard Wolfenstein BunkerDieHard Wolfenstein Bunker Log inLog in RegisterRegister Banlist FAQFAQ Search ForumsSearch

  Username:    Password:      Remember me       

Problem with forum?
Page 1 of 1
DieHard Wolfers Forum Index -> Speak to Us View Previous TopicRefresh this PageAdd Topic to your Browser FavoritesSearch ForumsPrint this TopicE-mail TopicGoto Page BottomView Next Topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Tragos2d
Don't Hurt Me
Don't Hurt Me


Joined: 05 Jul 2011
Last Visit: 14 Sep 2011

Topics: 8
Posts: 55

usa.gif

PostPosted: Tue Jul 05, 2011 7:05 pm
   Subject: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Next PostGoto Bottom of Posts

When I try to select a thread I get this error:

Could not retrieve word matches

DEBUG MODE

SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI' (errno: 144)

SELECT m.word_id FROM phpbb_search_wordmatch m, phpbb_topics t WHERE m.post_id = t.topic_first_post_id AND t.topic_id = 4031

Line : 43
File : functions_related.php
Dean
Moderator
<B>Moderator</B>


Joined: 10 Jan 2006
Last Visit: 18 Jan 2018

Topics: 52
Posts: 2189
Location: Australia
australia.gif

PostPosted: Tue Mar 27, 2012 8:00 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

I've ha the same message for the last 3 days and havent been able to log in. Was this just me?

_________________
The Wolfenstein 3d Blog
The Wolfenstein 3d Blog is now on Facebook!

"Strong minds discuss ideas, average minds discuss events, weak minds discuss people" - Socrates
RichterBelmont12
DieHard Wolfer
DieHard Wolfer


Joined: 14 Aug 2004
Last Visit: 7:59 ago.

Topics: 97
Posts: 1508
Location: New Jersey
usa.gif

PostPosted: Tue Mar 27, 2012 8:30 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

I had The Same Problem Too sadly but I'm ok Now.

_________________
http://www.youtube.com/RichterBelmont12

https://www.facebook.com/RichterBelmont123

https://twitter.com/Richterbelmont6
UnderHW
DieHard Guard
DieHard Guard


Joined: 21 Jul 2006
Last Visit: 05 Jan 2013

Topics: 20
Posts: 287

blank.gif

PostPosted: Wed Mar 28, 2012 4:29 am
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

You are not only one who having problems to get in, other members (includes myself) have same problem. Like BT said in past, it's yahoo server.

_________________
This Forum makes me bored......
Thomas
Mapping Master
Mapping Master


Joined: 23 Nov 2004
Last Visit: 22:22 ago.

Topics: 186
Posts: 5211

denmark.gif

PostPosted: Wed Mar 28, 2012 7:15 am
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Yeah, I had it too. Tuff enuff...
Tricob
Moderator
<B>Moderator</B>


Joined: 14 Mar 2005
Last Visit: 10:47 ago.

Topics: 163
Posts: 8152
Location: Neo-traditions, Inc.
usa.gif

PostPosted: Wed Mar 28, 2012 6:01 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

On my end, the site wouldn't even load up for several days (I got the White Screen Of Death, I called it). I've been able to visit it for the last two days, though.
Tricob
Moderator
<B>Moderator</B>


Joined: 14 Mar 2005
Last Visit: 10:47 ago.

Topics: 163
Posts: 8152
Location: Neo-traditions, Inc.
usa.gif

PostPosted: Fri Nov 16, 2012 5:53 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Been getting crashes from the message board again; it seems to occur about 50% of the time.

::: CODE :::
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database


It seems to come up whenever you click a link; it never crashes midway in a page. The page either loads up 100%, or a blatant 0%. Anyone else getting this?
RichterBelmont12
DieHard Wolfer
DieHard Wolfer


Joined: 14 Aug 2004
Last Visit: 7:59 ago.

Topics: 97
Posts: 1508
Location: New Jersey
usa.gif

PostPosted: Fri Nov 16, 2012 6:52 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Tricob wrote:
Been getting crashes from the message board again; it seems to occur about 50% of the time.

::: CODE :::
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database


It seems to come up whenever you click a link; it never crashes midway in a page. The page either loads up 100%, or a blatant 0%. Anyone else getting this?


Man oh man i hate that error soo much I've been getting that to..

Also google crome tells me there is a Malware on here....Wried..

_________________
http://www.youtube.com/RichterBelmont12

https://www.facebook.com/RichterBelmont123

https://twitter.com/Richterbelmont6
Thomas
Mapping Master
Mapping Master


Joined: 23 Nov 2004
Last Visit: 22:22 ago.

Topics: 186
Posts: 5211

denmark.gif

PostPosted: Tue Nov 20, 2012 1:10 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

I received an e-mail from MCS just minutes ago in which he asked whether or not the forum had been down for 3 days. I said 'yes' and he replied with 'fixed'. Apparently it worked! Smile
Tricob
Moderator
<B>Moderator</B>


Joined: 14 Mar 2005
Last Visit: 10:47 ago.

Topics: 163
Posts: 8152
Location: Neo-traditions, Inc.
usa.gif

PostPosted: Tue Nov 20, 2012 5:29 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Thomas wrote:
I received an e-mail from MCS just minutes ago in which he asked whether or not the forum had been down for 3 days. I said 'yes' and he replied with 'fixed'. Apparently it worked! Smile
Same thing on my end. Both a "thanks" and a "thumbs up" to MCS! Too Cool
RichterBelmont12
DieHard Wolfer
DieHard Wolfer


Joined: 14 Aug 2004
Last Visit: 7:59 ago.

Topics: 97
Posts: 1508
Location: New Jersey
usa.gif

PostPosted: Tue Nov 20, 2012 9:27 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

I was getting worried for a sec I'm happy its back online Smile

_________________
http://www.youtube.com/RichterBelmont12

https://www.facebook.com/RichterBelmont123

https://twitter.com/Richterbelmont6
BrotherTank
Forum Administrator
<B>Forum Administrator</B>


Joined: 01 Mar 2003
Last Visit: 13 Sep 2017

Topics: 153
Posts: 2255
Location: Ontario
canada.gif

PostPosted: Wed Nov 21, 2012 7:28 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Next PostGoto Bottom of Posts

Sorry guys,

I wish that I could have helped more but I couldn't get in contact with anyone when this thing crashed. I tried going in via FTP but that only lets me play with the files. I don't have acceess to phpmyAdmin and because no-one could log in, I couldn't get access to the programs reqiuired to fix things and bring this back up online. I'm working on that. Normally, I can log in and get acceess to my Admin Panel... and fix the problems...

Thankfully this has only happened twice in the last couple of years... But I did notice that over the last week before the crash, that the error was comnming up frequently but not permanently (like it did on Saturday Morning some time) and I had cleaned the database, repaired a few problems (minor), but it wasn't resolving the frequent errors.... So I figured that it had to be something on Yahoo's end. Hopefully, if MCS is available to chat, I'll be able to find out a little more about what happened and what he did on his end (via the Cpanel that he has access to) to solve the problem. I do know that we have prepared for this in the past with the system creating daily backups of the database so that at most we loose a day of posts when this happens. It looks like we lost nothing, this time around except the time away from using the forums.

Greg
BrotherTank
Tricob
Moderator
<B>Moderator</B>


Joined: 14 Mar 2005
Last Visit: 10:47 ago.

Topics: 163
Posts: 8152
Location: Neo-traditions, Inc.
usa.gif

PostPosted: Thu Nov 22, 2012 7:55 pm
   Subject: Re: Problem with forum?
   [ IP : Logged ]
Reply with quote
Goto Top of PostsGoto Previous PostGoto Bottom of Posts

It seems the "auto E-Mail" system is still having problems at this point in time; I get message board errors whenever I reply to a thread a DHWer has marked with the "E-Mail me when someone replies to this thread" feature (whatever the feature is called; I haven't used the feature in a long time).
Display posts from previous:   
Post new topicReply to topic Time synchronized with the forum server time
DieHard Wolfers Forum Index -> Speak to Us View Previous TopicRefresh this PageAdd Topic to your Browser FavoritesSearch ForumsPrint this TopicE-mail TopicGoto Page TopView Next Topic
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
   You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Copyright ©2003-2008 DieHard Wolfers
A Modified subBunker Theme by BrotherTank
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group